Kickstart-advies

Direct richting en advies

Als je (hormonale) gezondheidsklachten ervaart ga je al snel informatie inwinnen op internet of in je omgeving. Er staat echter héél veel geschreven en wat moet je nu geloven? De onduidelijkheid en tegenstrijdigheid zorgen ervoor dat je niet verder komt. 

Door een afspraak met mij te plannen banen wij ons samen een weg door het bos van informatie zodat je wél weet welk pad je moet gaan bewandelen en je weet waar je kan starten. 

Concreet antwoord op je vraag

Tijdens dit korte consult gaan we in op je voornaamste klacht of vraag. Je ontvangt concreet advies waar je direct mee kunt starten.

Duidelijkheid welke hulpbronnen je kunt inschakelen

Je lichaam is een vernuftig systeem en grote kans dat je hulpvraag samenhangt met een diepere verstoring. Je ontvangt advies waar je goede informatie passend bij jouw klacht kunt vinden en in welke richting je kunt zoeken, zodat je na ons contact direct verder kan.

Op korte termijn en via direct contact

Omdat we niet diep en breed ingaan op jouw hele situatie maar we ons richten op het helder krijgen waar en hoe je kunt starten, heb ik binnen twee weken ruimte in mijn agenda en plannen we gelijk een telefonisch consult.

Je mist richting in het kiezen van interventies

Hormonale gezondheidsklachten zijn complex en kunnen vele oorzaken hebben. Een oplossing vinden kan lastig zijn en dit is tot nu toe nog niet bij je gelukt.

Je wilt je rustig voelen omtrent je gezondheid en je vruchtbaarheid

Je vind het belangrijk om gehoor te geven aan de signalen van je lichaam en geest en je wilt gedurende je leven goed voor jezelf zorgen. Je weet dat een goede gezondheid mogelijk is, ook met hormonale klachten.

Samenwerken

Jij hebt alles in je om jouw leven te leiden op een manier dat goed bij je past. Hierbij hoeft PCOS niet in de weg te staan en kan je het zelfs gaan omarmen! Hiervoor geldt één eis: naar jezelf durven kijken en de confrontatie aan willen gaan.

PCOS kan als jouw kompas functioneren: het geeft duidelijk aan waar je naar toe moet als je weet hoe je ernaar moet kijken. 

De gevolgen van de ongezonde moderne omstandigheden dwingen ons te leren hiermee om te kunnen gaan: goed voor jezelf (leren) zorgen is een blijvend aandachtspunt geworden. Ik geloof dus niet in een snelle wonderbaarlijke oplossing.

Maar gedragsverandering en zelfontplooiing hebben een belangrijk doel: als je weet hoe je je lichaam geeft wat het nodig heeft kan jij je leven leiden zoals je dat voor ogen hebt. 

Het is mijn doel om vrouwen met PCOS op zoek te laten gaan naar de oorzaak van hun klachten om ze van hieruit op te lossen op een natuurlijke manier. Hoe mooi zou het zijn als dit de norm wordt in Nederland: geen symptoombestrijding maar oorzaakbestrijding, geen medicatie maar voeding, rust en focus. Niet op de korte termijn forceren, maar op de lange termijn investeren. Met verbinding, duurzaamheid en verantwoordelijkheid voorop.

Flexibel en persoonlijk

De duur van het gesprek is afhankelijk van je vraag. Ik breng achteraf 25 euro per kwartier in rekening. 

De duur van het gesprek is afhankelijk van je vraag. Ik breng achteraf 25 euro per kwartier in rekening.